home carwash pittem mobiele carwash offerte nieuws contact

Rollover carwash

Met onze istobal M25 roll over beschikken wij over de modernste carwash technieken. Door onze grondige manuele voorwas met aandacht voor uw velgen in combinatie met de nieuwste borstels garanderen U een 100% KRASVRIJE wasbeurt.

Bij iedere wasbeurt voorzien wij een spoeling met omgekeerde osmose. Dit in combinatie met het manuele nadrogen van uw wagen en deurstijlen zorgt dit voor een streepvrije wasbeurt.

Na uw wasbeurt met kwalitatieve producten met NANO technologie drogen wij Uw wagen en deurstijlen volledig af.

Wij kunnen bestelwagens voorzien tot een washoogte van 2m25

Ook onze betaalterminal zorgt voor een vlotte en correcte betalingsmogelijkheid

OOK WIJ DENKEN AAN HET MILIEU:

Bij een kwalitatieve wasbeurt hoort natuurlijk heel veel water. Gezien wij bij JDC car cleaning ook rekening houden met het milieu hebben wij gekozen voor een recuperatiesysteem.

Met deze investering kunnen we via een uniek zandfilter systeem met beluchting tot 75% van het verbruikte water recupereren.

Ook zonnepanelen zorgen voor een minimaal energieverbruik

Ook zijn al onze producten biologisch afbreekbaar.

Onze Programma's

22€ COATING WASH

VOORWAS
WASSEN
HOOGGLANS
COATING SHAMPOO
CHASSISWAS
OMGEKEERDE OSMOSE SPOELING
DROGEN

MANUEEL NADROGEN + DEURSTIJLEN

18€

VOORWAS
WASSEN
HOOGGLANS
JDC SUPER POLISH
CHASSISWAS
OMGEKEERDE OSMOSE SPOELING
DROGEN

MANUEEL NADROGEN + DEURSTIJLEN

16€

VOORWAS
WASSEN
HOOGGLANS
TEFLONWAX
CHASSISWAS
OMGEKEERDE OSMOSE SPOELING
DROGEN

MANUEEL NADROGEN + DEURSTIJLEN

14

VOORWAS
WASSEN
HOOGGLANS
WAX
OMGEKEERDE OSMOSE SPOELING
DROGEN

MANUEEL NADROGEN + DEURSTIJLEN

Self carwash

Voor de doe-het- zelvers hebben wij 4 wasboxen ter beschikking.

Deze zijn uitgerust met velgenreiniger /warm water/ schuim / schuimborstel / hot-wax en osmose water voor een streepvrij droogresultaat.

Om U ook in de winter van een aangename wasbeurt te laten genieten beschikken onze wasboxen over vloerverwarming.

Onze 3 overdekte pistes hebben een doorrijhoogte van 3 meter. Onze open piste heeft een doorrijhoogte van 4m30 ideaal voor vrachtwagens, motorhomes,…

Ook voor fietsers is er een wasbox met een handige fietshouder.

De Self-carwash werkt op munten van  0,50 – 1 en 2 euro maar ook op jetons die U kan verkrijgen aan onze wisselautomaat.

Met onze krachtige stofzuiger kan u na het wassen van uw wagen ook de binnenzijde van uw wagen onder handen nemen.onze stofzuiger beschikt ook over perslucht en een fris geurparfum

Ook is er een  gratis bandenblazer& mattenklopper ter beschikking.

Al onze producten zijn ecologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor de lak van uw voertuig.

JDC Waspas

Voor de vaste klant bieden wij ook een WASPAS aan hiermee geniet U van volgende voordelen:

voordelig wassen
onbeperkt geldig
gemakkelijk en snel betalen zonder tijdsverlies
variabele programma keuze
mogelijkheid tot factuur

vraag snel je jdc waspas aan voor je volgende carwash bezoekvraag hier uw waspas aan

JDC Waardebon

Bij JDC kan je ook terecht voor een waardebon met een bedrag naar keuze.

Ook is het mogelijk om productpakketten samen te stellen


Vraag hier uw waardebon aan

Car Cleaning

U overweegt uw wagen te verkopen ? U heeft vlekken in Uw zetels ? Een vuil interieur ? Last van krassen ?
Door onze gedrevenheid,passie product & vakkennis gaan we geen enkele uitdaging uit de weg !!!offerte aanvragen


Interieurreiniging

Bij deze behandeling krijgt uw wagen eerst een grondige stofzuigbeurt. Daarna worden uw deurpanelen en dashboard-onderdelen volledig gereinigd. Tot slot worden uw ramen streeploos opgepoetst.

Kortom, geen stofje meer te bespeuren!

 

 
 

Dieptereiniging

Bij een sterke vervuiling van uw voertuig of stoffen zetels raden wij U deze grondige behandeling aan. Hierbij worden alle zetels, vloertapijten en dakhemel met een reinigende shampoo behandeld en via een extractiemachine gereinigd.

Lederreiniging

Hierbij wordt het leder grondig gereinigd met een milde leder reiniger, daarna krijgt uw leder terug bescherming via onze leather balsem.

 
 

Simoniseren

Uw wagen komt elke dag opnieuw in contact met verschillende weersomstandigheden zoals zonlicht, regen, wind, hagel, …

Via deze behandeling krijgt uw wagen de nodige bescherming en geeft u de lak zijn oorspronkelijke glans terug. Gezien de lak superglad wordt heeft vuil minder grip om zich te hechten.We denken hierbij aan insecten, vogeluitwerpselen, hars van bomen, UV-straling, wegenzout, industriële neerslag,..

Verwijderen bestickering

Ook voor het verwijderen van bestickering en lijmresten kan u bij ons terecht

 

Lakbescherming

GYEON

Gyeon Q2 Mohs+ is de allernieuwste vorm van quartz coating die de vergevordere evolutie en voordelen van de technologie demonstreert. Heel eenvoudig uitgedrukt is het de beste bescherming die momenteel beschikbaar is en dit wordt dan ook ondersteund door 2 jaar garantie! De Mohs+ mag alleen worden aangebracht en wordt alleen verkocht aan gecertificeerde detailers, detailers die voldoen aan de hoge eisen die Gyeon oplegt vóór er met de Mohs+ gewerkt mag worden.

Deze bescherming springt er uit door de unieke combinatie van 2 producten, het is een lagen systeem waarbij eerst 2 harde grondlagen worden aangebracht en er dan 1 sterke waterafstotende laag daarbovenop komt. De Gyeon Mohs+ is een zogenaamde glasscoating, er wordt als het ware een extra glas-achtige laag gevormd bovenop de lak. Deze laag is krasvaster dan de klassieke vernislaag en door de extra dikte wordt ook een extra glans bekomen. Het complete proces wordt via infrarooddrogers ingebakken om de duurzaamheid van de laag te ondersteunen. Doordat de Gyeon Mohs+ zo sterk is vormt die een grondige bescherming tegen de elementen, slecht weer, vogelpoep, waskrassen,…

Wanneer de Mohs+ aangebracht is bij een erkende detailer zal die in het volledige Gyeon netwerk ook 2 jaar garantie genieten! Dit is een garantie op de bescherming, op het water- en vuil- afstotend effect van de laag. Hierdoor krijgt de eindgebruiker ook de garantie van een eerlijke en duurzame beschermlaag.

Als u op zoek bent naar de meest duurzame bescherming voor uw dagelijkse wagen dan is dit uw ding!

DIAMONDBRITE

Diamondbrite Forever

De harde hoogglansbescherming van Diamondbrite geeft bescherming tegen: wegenzout, zure regen, industrie uitstoot, verkeersvuil, insecten resten en andere atmosferische vervuilingen welke op de auto terecht komen. Verkleuring en verbleking door ultraviolet zonlicht is verleden tijd, terwijl vogeluitwerpselen geen schade meer veroorzaken als deze maar binnen 24 uur worden verwijderd. Eenmaal behandeld met Diamondbrite lakverzegeling zal uw wagen een unieke bescherming hebben en voor ten minste 6 jaar zijn showroomglans behouden

Diamondbrite Aftercare pakket

Bij elke Diamondbrite behandeling word een Diamondbrite Aftercare pakket geleverd speciaal om de showroomglans te behouden. U hoeft alleen maar te wassen met Diamondbrite Shampoo zo vaak als u noodzakelijk vindt en na iedere 4 of 5 wasbeurten conserver te gebruiken om de lakbescherming te activeren, en de laklaag showroom nieuw te houden. Uw auto behoudt zo de bescherming en showroomglans

diamondbrite

 

Sinds kort nieuw in het gamma: KENOTEK CERAMIC SHIELD

Bekijk de folder voor meer info

Kenolon Ceramic Shield

Producten

Steekt U liever zelf de handen uit de mouwen? Ook dan bieden wij U graag de meest kwaliteitsvolle reinigingsproducten aan tegen de beste prijzen. Autoshampo, velgen reiniger, simonis , lakbeschermingsproducten… Deze producten zijn steeds te verkrijgen in onze werkplaats.

Ook staan wij U graag bij met het nodige advies

Merken: autogym, Gyeon,kenotek, nerta

 


foto galerij